@article { author = {Rasaei Salari, Solmaz and Ghorbani, Mohammad}, title = {}, journal = {Nano World}, volume = {10}, number = {37}, pages = {33-37}, year = {2014}, publisher = {}, issn = {2476-5945}, eissn = {2476-5945}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {مروری بر نانولیپوزوم ها و کاربرد آن ها در صنایع غذایی}, abstract_fa = {یکی از جدیدترین علومی که زندگی بشر را دگرگون ساخته، فناوری نانو است. به دلیل نیاز روز افزون بشر به غذا، هرگونه تغییر و تحولی در آنها نقش به سزایی در تغییر کیفیت زندگی خواهد داشت. نانوتکنولوژی شاخه ای از علم بوده که به سرعت در حال پیشرفت است و اخیراً در زمینه های مختلف داروسازی، آرایشی، کشاورزی و غذا راه پیدا کرده است. به این ترتیب نانوتکنولوژی به عنوان یک رویکرد جدید و همگرا کننده همه رشته ها در علوم مختلف پزشکی، داروسازی، کشاورزی، صنایع غذایی و علوم دیگر، این امکان را فراهم کرده تا بتوانیم با برقراری ارتباط بین این رشته ها و ایجاد روشهای نوین، باعث بهبود بازده محصولات غذایی، ایمنی غذا، نگهداری و توزیع مواد غذایی و درنهایت افزایش جذب و پایداری آنها در بدن شویم. یکی از فناوریهای نانو که اخیراً پیشرفت وسیعی در صنعت غذا داشته تولید نانولیپوزوم های حاوی مواد فعال غذایی می باشد تا با استفاده از آن و با به کارگیری روشهایی نظیر انکپسوله کردن، بتوان اجزاء فعال غذایی را در برابر تغییرات شیمیایی و محیطی پایدار کرده، از تجزیه آنها جلوگیری نموده و به این ترتیب مدت زمان نگهداری و قابلیت دسترسی آنها را افزایش داد.}, keywords_fa = {نانوتکنولوژی,نانولیپوزوم,انکپسولاسیون,پایداری اجزاء فعال غذایی}, url = {https://donyayenano.ir/article_45903.html}, eprint = {https://donyayenano.ir/article_45903_f5f0ca6a8a1615a1d23e44c717d1d89d.pdf} }